Evenimente Corporate

Servicii personalizate, experienta de calitate, inclusiv valoare – rezultatul pe care vi-l ofera agentia ANDREI CONSULTANA prin intermediul site-lui NAVIGOTRAVEL.RO! Pentru orice persoana care detine minime  cunostinte in domeniul turismului, ANDREI CONSULTANTA este un furnizor expert, care are grija de toate detaliile calatoriei astfel incat clientii sa nu aiba alta grija in afara interactionarii cu persoane si locuri in fiecare zi, in fiecare destinatie. Pasiunea noastra pentru calatorii si dedicarea noastra pentru servicii rafinate transforma fiecare experienta de calatorie cu ANDREI CONSULTANTA intr-una revelatoare, incitanta si care largeste orizonturile.

Servicii de tip corporate

ANDREI CONSULTANTA organizeaza pentru clientii sai corporate tot felul de evenimente - conferinte, seminarii, training-uri, team building-uri, excursii de incentivare - atat in ‚Äč‚Äčinteriorul Romaniei cat si in alte tari, in conformitate cu cerintele clientilor si caracteristicile evenimentului. Serviciile implicate in organizarea unor astfel de evenimente sunt, printer altele: cazare, transferuri si transport, catering, mese festive, inchiriere de sali de conferinta, programe de divertisment, spectacole si concursuri, excursi, locale, etc.

Participare la targuri si expozitii interne si internationale

ANDREI CONSULTANTA este un organizator cu experienta in participarea clientilor sai la targuri si expozitii interne si internationale, oferind urmatoarele servicii:

- proiectarea si constructia pavilionului clientului (inclusiv Pavilionul Romaniei la targuri internationale);

- inchiriere de stand, inscrierea in catalogul evenimentului, materiale promotionale;

- transportul mostrelor, inclusiv documentatia pentru export si re-import;

- serviciile unui delegat al agentiei inainte, in timpul si dupa eveniment, cu scopul de a rezolva orice probleme care ar putea aparea.

 

Servicii solicitate:


-