VALORILE NOASTRE

Servicii personalizate

• Personalul nostru se ocupa de fiecare detaliu legat de vacanta clientului astfel incat sa fie complet indeplinite cerintele si asteptarile acestuia.
• In cazul grupurilor, liderii de grup ofera servicii cu caldura, grija si atentie inca de la inceputul programului de calatorie si pana in ultimul moment.
• Fiecare dintre oaspetii nostri este tratat individual, fiind intelese nevoile sale si tinand cont de cerintele sale specifice. O modificare.


Calitatea experientei

• Cu o experienta de 9 ani in turism, ANDREI CONSULTANTA ofera cele mai bune servicii pentru fiecare destinatie.
• Toate programele noastre sunt special dezvoltate si actualizate in mod dinamic, in scopul de a mari satisfactia clientilor si a imbunatĬÉti experienta de calatorie.
• Furnizorii nostrii sunt atent selectionati in functie de calitatea serviciilor, confortul si facilitatile oferite, preocuparea pentru satisfacerea clientilor, etc.


Valoare inclusa

• Preturi la vedere, cu totul inclus.
• Fara costuri necunoscute si fara surprize neplacute.
• Afacerea noastra este in continua dezvoltare datorita aprecierilor pozitive de la fosti clienti sau parteneri.

 Agentia de turism Andrei Consultanta a fost infintata in anul 2003 si are ca scop dezvoltarea segmentului de turism online, care se afla in plina expansiune pe piata romaneasca.

Prin motorul de cautare www.navigotravel.ro ne propunem sa venim in  ajutorul clientilor care doresc sa simplifice procesul de cautare a serviciilor turistice si sa mentina in acelasi timp un standard de calitate pentru serviciile rezervate.

Punem la dispozitia clientilor un birou de asistenta unde consultantii nostri ofera suport specializat, atat pentru generarea unor idei de vacanta cat si pentru rezolvarea solicitarilor speciale venite din partea clientilor care au efectuat rezervari online pe site-ul nostru.

Agentia online www.navigotravel.ro este acreditata I.A.T.A., prin urmare oferim cele mai mici tarife in timp real pentru toate zborurile, fara alte taxe ascunse. 

Servicii personalizate, experienta de calitate, inclusiv valoare – asta este ANDREI CONSULTANTA! Pentru orice calator cu cunostinte diverse in domeniul turismului, ANDREI CONSULTANTA este un furnizor expert, care are grija de toate detaliile calatoriei astfel incat clientii sa nu aiba alta grija in afara interactionarii cu persoane si locuri in fiecare zi, in fiecare destinatie. Pasiunea noastra pentru calatorii si dedicarea noastra pentru servicii rafinate transforma fiecare experienta de calatorie cu ANDREI CONSULTANTA intr-una revelatoare, incitanta si care largeste orizonturile.