Home » Oferte » Turism social Senior Voyage » Seniori pe Coasta Amalfitana

Seniori pe Coasta Amalfitana


7 nopti/8 zile
Plecare: 21.10.2017
Loc in camera dubla cu demi-pensiune 485 Euro/Persoana
Supliment in Single: 109 Euro

Pretul include:
Bilet de avion Bucuresti – Napoli si retur Compania Blue Air 
Taxele de aeroport si securitate 95 €/persoana
Bagaj de cala
7 nopti de cazare in zona Napoli la hotel 4**** cu mic dejun si cina 
Transferuri de la aeroport – hotel-aeroport
Asistenta turística in limba romana

Pretul nu include:
Taxa de oras
Intrarile la obiectivele turistice
Excursii optionale
Asigurarea storno
Alte servicii neincluse in program


Ziua 1: Bucuresti - Napoli (7 nopti)
Intalnire pe aeropartul din Otopeni pentru zborul catre Napoli. Sosire si transfer la hotelul din Napoli. Cazare la hotel de 4**** in zona Napoli, Hotel La Costiera, adresa: Via Domitiana, km 46, 80014 Giugliano in Campania NA, Italia. Mese incluse: Cina. 

Ziua 2: Napoli - Tur Amalfi
Vizita pe Coasta Amalfitana, incepem cu  Positano, ce este pozitionat pe un ax vertical, un oras cu gradini luxuriante care coboara in trepte catre mare, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de  sus precum si pentru monumentele sale precum Villa Rufolo si Villa Cimbrone. Mese incluse:mic dejun si cina.

Ziua 3: Capri
Excursie optionala de o zi in legendara Insula Capri - insula apreciata pentru frumusetea ei inca din timpul imparatilor Augustus si Tiberius. Se viziteaza celebra Piazzetta, Gradinile Auguste, Vila San Michele din Anacapri si posibilitate de vizita la Grota Albastra in functie de timp. Vizitarea ei se face doar in barci speciale, care pot fi inchiriate din micul port din apropiere. Din nefericire, Grotta Azzura nu poate fi vizitata decat atunci cand marea este foarte linistita, pe timpul refluxului. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4: Napoli – Vezuviu & Pompei
Excursie optionala la Vulcanul, Vezuviu devenit cunoscut dupa ce a erupt, devastand prosperele orase romane Pompei si Herculaneum. Vulcanul Vezuviu se afla la altitudinea de 3000 m, unde vom putea ajunge chiar pe craterul vulcanului. Continuam cu Pompei – “orasul mort”. Obiective turistice: Casa dei Vetii, casa negustorilor bogati; Casa Faunului, o casa de mari dimensiuni; Forumul, piata publica; Teatrul  Mare, Casa Misterelor, Gradina Fugarilor. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 5: Napoli – Palatul Regal de la Caserta
Excursie  optionala la Caserta este renumita pentru incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul Regal din Caserta - La Reggia - se afla pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. Constructia a fost realizata in secolul XVIII, de catre arhitectul italian Luigi Vanvitelli, ca resedinta pentru regii de Burbon ai Siciliei si Napoli. Planul palatului are o forma dreptunghiulara, masurand 247 m pe 184 m. Gradina din jurul palatului se intinde pe 120 de hectare si este inspirata de gradinile palatului Versailles. Parcul incepe de la fatada posterioara si flancheaza alei cu cascade si fantani artificiale. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6: Napoli – Roma - Vatican
Excursie optionala la Roma si Vatican, resedinta teritoriala a Sfantului Scaun, entitate institutionala reprezentata de Papa si prin urmare principala resedinta ecleziastica a Bisericii Catolice. Se viziteaza celebra Capela Sixtina si Basilica San Pietro. Dupa-amiaza timp liber in Roma pentru a vizita centrul anticei Roma Imperiale: Piata Navona, Biserica in stil baroc, Sant'Agnese in Agone, Dealul Palatino, Circus Maximus - cel mai mare stadion din Roma antica, Teatro Marcello, Arco di Tito, Parcul Colle di Opio. . Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 7: Napoli
Excursie optionala- Turul orasului ce include: Castel Nuovo, este cea mai cunoscuta constructie a orasului si reprezinta o fortareata comandată de către regele Carol I; Teatrul San Carlo, Galeriile Umberto I , Piazza del Plebiscito, Palatul Regal a fost construit de - Domenico Fontana pe locul vechiului palat viceregal la începutul secolului al XVIII-lea functionand ca resedintă regala până la sfarsitul secolului când familia regală s-a mutat în noul palat de la Caserta; Basilica San Francesco di Paola este o biserică situată în Piazza Plebiscito vizavi de Palatul Regal. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 8: Napoli - Bucuresti (11:40/19:20)
Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse:mic dejun.


Rezerva acum